Tacoskaller med blomkål og kikærter

Sprøde tacos med blomkål og ostebagte kikærter, som også smager skønt i sig selv - pas på, de bliver din nye favoritsnack!

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Skær blomkålen i buketter, og vend dem i olie, hvidløgspulver, koriander, spidskommen, salt og peber.
Fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir, og rist dem i ovnen i ca. 25 minutter, til de er gyldne.
Skyl kikærterne, og tør dem i et rent viskestykke. Vend dem med olie og salt, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag kikærterne i ovnen i ca. 20 minutter, til de er sprøde. Riv cheddarosten, og fordel den over kikærterne. Bag dem i yderligere 5 minutter, så osten smelter og bliver gylden.
Rist mandlerne let på en tør pande. Pil og pres hvidløg. Pres saften af limefrugten. Kom persille, koriander, limesaft, hvidløg og olivenolie i en blender, og kør, til du får en grøn olie.
Tilsæt mandler, og kør maskinen, til du får en grov pesto. Smag til med limesaft, salt og peber.
Lun tacoskallerne i ovnen. Skær avocadokødet i skiver. Servér tacoskallerne med avocado, ristet blomkål, cheddar-kikærter, cremefraiche og pesto.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Nina Malling, Skovdal Nordic