Kalkungryde med blomkål og kikærter
3. februar 2022
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Har du mange gæster og ikke så meget tid, er det nemt og hurtigt at lave en krydret karryret med kalkun, kikærter og masser af grøntsager.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær kalkunbryst i tern, og brun dem i karry og olie i en stor gryde.
Pil og hak løg, og brun dem kort sammen med kødet. Tilsæt kokosmælk, og lad det koge op.
Hæld bouillon i. Skyl blomkålen, del den i små buketter, og lad dem simre med i 6-8 minutter.
Skyl kikærterne. Skyl spinaten. Tilsæt kikærter og spinat, og lad retten koge op.
Smag til med salt og peber, og servér med cremefraiche, lune naanbrød og evt. kogte basmatiris.
Tip!
Ønsker du en thai-inspireret frem for indisk, kan du bruge rød eller grøn karrypasta i stedet for tikka masala spice paste. Servér i så fald gerne jasminris til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk opskrift på kalkungryde