Quinoasalat med blomkål, kikærter og chilihummus
19. november 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Quinoa, kikærter og blomkål mætter dejligt og smager ekstra skønt med en spicy hummus. En god tag-med-salat, der både byder på både blødt og sprødt.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog quinoaen efter anvisningen på pakke.
Del blomkålen i små buketter, og snit forårsløgene fint.
Hæld lagen fra kikærterne, og skyl dem i koldt vand.
Vend kogt quinoa, blomkål, forårsløg og kikærter i en dressing af olie og eddike, og smag til med salt og peber.
Fordel humusen i glas, og læg salaten oveni. Pynt med urter eller spæde salatblade.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk