Quinoasalat med blomkål, kikærter og chilihummus

Quinoa, kikærter og blomkål mætter dejligt og smager ekstra skønt med en spicy hummus. En god tag-med-salat, der både byder på både blødt og sprødt.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog quinoaen efter anvisningen på pakke.
Del blomkålen i små buketter, og snit forårsløgene fint.
Hæld lagen fra kikærterne, og skyl dem i koldt vand.
Vend kogt quinoa, blomkål, forårsløg og kikærter i en dressing af olie og eddike, og smag til med salt og peber.
Fordel humusen i glas, og læg salaten oveni. Pynt med urter eller spæde salatblade.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
19. november 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar