Paneret fisk i tacoskaller
19. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Gør fisken sprød og indbydende, og servér den på mexicansk vis i lune og knasende tacos.
Ingredienser
Sådan gør du
Bland chiliflager med saft og skal af limefrugt, samt olie, salt og peber.
Del fisken i mindre stykker. Vend dem i krydderolie og derefter i rasp.
Steg stykkerne i olie på en pande i ca. 2 minutter på hver side, til de er gyldne. Sæt dem til side.
Skyl salaterne, og skær dem i både. Skyl tomaterne, og skær dem i tern. Skyl agurken, og skær den i stave.
Rør yoghurt med knust hvidløg, hakket koriander og salt.
Lun tacoskallerne, og anret dem med fisk. Servér straks sammen med salat og dressing.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk