Stegt kylling med søde kartoffelfritter

Let og lækker kylling i limemarinade med fritter af søde kartofler.

Ingredienser

Udstyr

to ovnfaste fade

Sådan gør du

Pil og hak hvidløget. Riv skallen og pres limefrugterne. Bland hvidløg med limeskal og limesaft i en skål, og rør de øvrige ingredienser til marinaden i.
Tænd ovnen på 250°. Smør ovnfadene med olie, og læg kyllingebrysterne i det ene fad med skindet opad. Rids skindet med en skarp kniv, og hæld limemarinade over.
Skrub de søde kartofler. Skær dem i tynde bjælker. Fordel dem i det andet ovnfad, og krydr med salt og peber.
Steg kyllingebryster og søde kartofler i ovnen i ca. 25 minutter.
Pres saften af limefrugten. Rør mayonnaise med finthakket koriander og friskpresset limesaft.
Skyl salaterne, og vend med olie og eddike. Servér kyllingebrysterne med salat, fritter og limemayo.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth