Fyldt kyllingebryst med søde kartoffelfritter
30. april 2019
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Kyllingen får ekstra smag af grøn pesto, der fyldes indeni sammen med frisk mozzarella.
Ingredienser
Udstyr
4 kødnåle
Sådan gør du
Tænd ovnen på 175° varmluft. Skrub eller skræl de søde kartofler, og skær dem ud i grove fritter. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir, vend dem i olivenolie, og drys med salt. Bag fritterne i ovnen i 40 minutter, til de er sprøde.
Skær en dyb lomme i hver kyllingefilet. Fyld dem med 1 spsk. pesto. Del mozzarellakuglerne i halve, og læg dem forsigtigt ind i lommerne. Fold serranoskinke omkring kyllingebrystfileterne, og luk evt. hullet med kødnåle.
Læg kyllingebrystfileterne i et ovnfast fad, og steg dem i ovnen i ca. 20 minutter, til de er gennemstegte, og serranoskinken er sprød.
Servér de fyldte kyllingefileter med søde kartoffelfritter, grøn salat og aioli.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk