Fyldt kyllingebryst med søde kartoffelfritter

30. april 2019 af .

Foto: Winnie Methmann

Kyllingen får ekstra smag af grøn pesto, der fyldes indeni sammen med frisk mozzarella.

Ingredienser

Udstyr

4 kødnåle

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175° varmluft. Skrub eller skræl de søde kartofler, og skær dem ud i grove fritter. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir, vend dem i olivenolie, og drys med salt. Bag fritterne i ovnen i 40 minutter, til de er sprøde.
Skær en dyb lomme i hver kyllingefilet. Fyld dem med 1 spsk. pesto. Del mozzarellakuglerne i halve, og læg dem forsigtigt ind i lommerne. Fold serranoskinke omkring kyllingebrystfileterne, og luk evt. hullet med kødnåle.
Læg kyllingebrystfileterne i et ovnfast fad, og steg dem i ovnen i ca. 20 minutter, til de er gennemstegte, og serranoskinken er sprød.
Servér de fyldte kyllingefileter med søde kartoffelfritter, grøn salat og aioli.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar