Tundeller med søde kartoffelfritter og paprikadip
12. august 2021
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: columbus leth
Tryl et par dåser tun om til saftige og lækre fiskefrikadeller.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen 200°. Skræl kartoflerne, og skær dem i aflange fritter. Fordel dem på en bageplade med bagepapir, vend dem med olie, og krydr med timian og salt. Bag kartoffelfritterne i ovnen i ca. 35 minutter, til de er sprøde.
Rør mayonnaise, cremefraiche, honning og de to slags paprika sammen i en skål, og smag til med salt og peber.
Dræn tunen for olie, og hæld tunen i en skål. Pil og riv rødløget. Skræl gulerødderne, og riv dem fint. Skyl og hak persillen.
Rør tun, rødløg, gulerødder, persille, æg og grahamsmel sammen til en fars i skålen, og krydr godt med salt og peber.
Form tunfarsen til 8 frikadeller, og steg dem på en varm pande med olie i ca. 5 minutter på hver side, til de er gyldne og lækre.
Servér tundellerne med søde kartoffelfritter og paprikadip, og byd gerne en blandet grøn salat til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk