Spinatpandekager med oksekød

Madpandekager kan de fleste lide, og hvis de samtidig har en flot grøn farve, bliver børnene begejstrede.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl spinaten grundigt, og kom den i en blender med æg, mælk, hvedemel, salt og peber. Blend hurtigt til en jævn og sammenhængende pandekagedej.
Opvarm en pande med smør, og steg pandekagerne 1 ad gangen.
Skræl gulerødderne, og riv dem groft. Opvarm en gryde med olie, og brun oksekødet. Tilsæt revne gulerødder, krydderiblanding og vand, rør godt rundt, og lad det koge i 5 minutter.
Tag gryden af varmen, og lad kødet køle en smule af. Rør hytteosten i.
Fordel kødblandingen på pandekagerne, og fold dem stramt sammen.
Tænd ovnen på 215º. Læg de fyldte pandekager tæt sammen i et ovnfast fad. Drys med revet ost, og sæt dem i ovnen i 10 minutter, til osten er smeltet.
Skær tomater i kvarter og oliven i halve. Server pandekagerne med hytteost, tomater, oliven og et drys koriander.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 27. august 2018

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft