Spinatpandekager med oksekød

Madpandekager kan de fleste lide, og hvis de samtidig har en flot grøn farve, bliver børnene begejstrede.

Ingredienser

Sådan gør du

1 Skyl spinaten grundigt, og kom den i en blender med æg, mælk, hvedemel, salt og peber. Blend hurtigt til en jævn og sammenhængende pandekagedej.
2 Opvarm en pande med smør, og steg pandekagerne 1 ad gangen.
3 Skræl gulerødderne, og riv dem groft. Opvarm en gryde med olie, og brun oksekødet. Tilsæt revne gulerødder, krydderiblanding og vand, rør godt rundt, og lad det koge i 5 minutter.
4 Tag gryden af varmen, og lad kødet køle en smule af. Rør hytteosten i.
5 Fordel kødblandingen på pandekagerne, og fold dem stramt sammen.
6 Tænd ovnen på 215º. Læg de fyldte pandekager tæt sammen i et ovnfast fad. Drys med revet ost, og sæt dem i ovnen i 10 minutter, til osten er smeltet.
7 Skær tomater i kvarter og oliven i halve. Server pandekagerne med hytteost, tomater, oliven og et drys koriander.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft