Grønne madpandekager

Madpandekager til frokost, så er lykken gjort! Pisk en almindelig pandekagedej sammen, og rør frisk grønkål eller spinat i, så de bliver sundere og får en fin grøn farve.

Grønne madpandekager
0-30 min.

(4)

November 1, 2020 af Julie HeyFoto: Bjørn Jakobsen

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Du kan også fylde alle ingredienser til pandekagerne i en blender og mikse det sammen på én gang. Fyld også de grønne madpandekager med lækre rester fra gårsdagens middag, eller giv forskelligt fyld med i madkassen, som man selv kan rulle ind i pandekagen, når den skal spises.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Vild med pandekager? Se også opskrifter på sunde pandekager med havregryn og grønne spinatpandekager

Powered by Froala Editor

Måske du også kan li'