Grønne madpandekager
1. november 2020
af
Julie Hey.
Foto: Bjørn Jakobsen
Madpandekager til frokost, så er lykken gjort! Pisk en almindelig pandekagedej sammen, og rør frisk grønkål eller spinat i, så de bliver sundere og får en fin grøn farve.
Ingredienser
Sådan gør du
Pisk æggene sammen i en stor skål, og tilsæt mælk, hvedemel og salt. Rør til pandekagedejen er jævn og sammenhængende.
Skyl spinaten eller grønkålen grundigt, og hak den fint. Rør den i pandekagedejen.
Steg pandekagerne i lidt smør eller olie på en mellemvarm pande.
Fordel skiver af røget laks, en rest stegt kød eller salatgrøntsager på pandekagerne. Hæld evt. en dressing over.
Rul pandekagerne, og servér.
Tip!
Du kan også fylde alle ingredienser til pandekagerne i en blender og mikse det sammen på én gang. Fyld også de grønne madpandekager med lækre rester fra gårsdagens middag, eller giv forskelligt fyld med i madkassen, som man selv kan rulle ind i pandekagen, når den skal spises.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Vild med pandekager? Se også opskrifter på sunde pandekager med havregryn og grønne spinatpandekager
Powered by Froala Editor