Spinatpandekager med krydret oksekød

23. august 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Spinat i pandekagedejen bidrager både med en flot farve og en mild smag til madpandekagerne. Her serveret med en kødsauce, hvor der er smæk på krydderierne. Spis pandekagerne, som de er, eller gratinér dem i ovnen ved 200° i ca. 20 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Blend spinat og 3 dl mælk til en ensartet masse. Tilsæt resten af mælken.
Pisk æg luftige, og rør dem i spinatmassen. Si hvedemel, salt og muskatnød i. Pisk dejen luftig og lind.
Steg pandekagerne gyldne i smør ved middel varme.
Sautér hakket løg og presset hvidløg sammen med de tørrede krydderier i olivenolie i 4-5 minutter.
Brun oksekødet i blandingen. Vend peberfrugts- og gulerodstern i, sammen med majs.
Tilsæt tomatpuré, hakkede tomater og bouillon. Lad det simre under låg i 15 minutter. Smag til med salt og peber.
Anret pandekagerne med kødsauce, cremefraiche og avocado i skiver.

Tip!

Skyd genvej, og køb færdige tortillapandekager.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar