Spinatpandekager med røget laks
Spinatpandekagerne her er tykke og mættende. I stedet for laks kan du fylde dem med f.eks. kødsovs og gratinere dem i ovnen. Læg de fyldte, sammenrullede pandekager tæt i et ovnfast fad, drys med revet ost, og bag dem i 10 minutter ved 215°.
![Spinatpandekager med røget laks](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/spinatpandekager-med-roget-laks_9762.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.49999999999999994&fp-y=0.4982609711294614&fp-z=1.0000000000000002)
0-30 min.
(3)
February 18, 2021 af Line Holt NielsenFoto: Betina Hastoft
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Se også: Klassisk opskrift på spinatpandekager
Powered by Froala Editor