Spinatpandekager med røget laks

18. februar 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Spinatpandekagerne her er tykke og mættende. I stedet for laks kan du fylde dem med f.eks. kødsovs og gratinere dem i ovnen. Læg de fyldte, sammenrullede pandekager tæt i et ovnfast fad, drys med revet ost, og bag dem i 10 minutter ved 215°.

Ingredienser

Sådan gør du

Optø spinaten, og kram overskydende væske fra.
Pisk æg med de to typer af mel og salt, til dejen er jævn og uden klumper.
Rør spinat og havregryn i dejen.
Tilsæt mælken lidt ad gangen, og pisk undervejs. Lad dejen hvile køligt i en halv time.
Rør dejen igennem, og justér evt. konsistensen med mere mælk eller mel.
Steg pandekager i smør 3-4 minutter på hver side.
Hold de færdigbagte pandekager lune imellem to tallerkener.
Smør pandekagerne med flødeost, læg en skive røget laks på, og rul sammen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar