Indiske besan puda-pandekager

Er du vild med krydret mad? Prøv noget nyt, og lav asiatiske pandekager med kikærtemel, squash og varme krydderier.

Ingredienser

Sådan gør du

Bland kikærtemel, garam masala, gurkemeje, bagepulver og salt i en skål. Tilsæt presset hvidløg og vand, og pisk det sammen til en sej dej uden klumper.
Skyl squash, og riv dem på den grove side af et rivejern. Rør de revne squash i dejen. Steg ½-1 dl dej ad gangen i smør eller olie på en pande.
Brug en tallerken til at vende pandekagen, så du kan stege den færdig på den anden side – den skal være gylden og gennemstegt.
Skyl agurken, og skær den i meget små tern. Hak mynte fint. Rør agurk og mynte sammen med yoghurt, spidskommen og salt i en skål.
Skyl spinaten grundigt. Steg den kortvarigt i lidt olie på panden, til den falder sammen. Krydr med salt og peber, og tag spinaten af panden. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver. Steg spejlæg på panden.
Servér besan puda-pandekagerne med spinat, spejlæg, raita, avocadoskiver og grofthakket mynte.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
16. juli 2018 af .

Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar