Indiske besan puda-pandekager
16. juli 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic
Er du vild med krydret mad? Prøv noget nyt, og lav asiatiske pandekager med kikærtemel, squash og varme krydderier.
Ingredienser
Sådan gør du
Bland kikærtemel, garam masala, gurkemeje, bagepulver og salt i en skål. Tilsæt presset hvidløg og vand, og pisk det sammen til en sej dej uden klumper.
Skyl squash, og riv dem på den grove side af et rivejern. Rør de revne squash i dejen. Steg ½-1 dl dej ad gangen i smør eller olie på en pande.
Brug en tallerken til at vende pandekagen, så du kan stege den færdig på den anden side – den skal være gylden og gennemstegt.
Skyl agurken, og skær den i meget små tern. Hak mynte fint. Rør agurk og mynte sammen med yoghurt, spidskommen og salt i en skål.
Skyl spinaten grundigt. Steg den kortvarigt i lidt olie på panden, til den falder sammen. Krydr med salt og peber, og tag spinaten af panden. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver. Steg spejlæg på panden.
Servér besan puda-pandekagerne med spinat, spejlæg, raita, avocadoskiver og grofthakket mynte.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Nem opskrift på spinatpandekager
Powered by Froala Editor