Spinatpandekager med varmrøget laks
23. april 2019
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Et bomstærkt bud på aftensmaden: Grønne pandekager med lækkert laksefyld. Det er nemt at få sine grøntsager, når man kan skjule dem i pandekager!
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl spinaten. Blend spinat sammen med æg, mel, mælk og salt til en helt glat og grøn dej i en foodprocessor eller blender.
Smelt 1 tsk. smør på en pande, tilsæt ½ dl dej, vip hurtigt panden, så dejen fordeler sig på hele panden, og brug evt. en ske, hvis det ikke helt lykkes.
Steg den tynde pandekage i et par minutter på hver side, og gentag processen, til al dej er brugt.
Skyl og tør rucola. Rens radiser, og skær dem i helt tynde skiver.
Anret alle ingredienserne til fyldet i små skåle eller på et stort fad, så alle kan fylde deres pandekager selv.
Tip!
Pandekager kan fyldes med alt godt fra køleskabet, lige fra stegt kød til alle slags grøntsager og mild ost.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Spinatpandekager med oksekød
Powered by Froala Editor