Spinatpandekager med paneret avocado
13. september 2019
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
De smukke wraps er lige så sunde, som de er ud – og så smager de helt fantastisk!
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 220°. Flæk avocadoerne, og skrab kødet ud med en spiseske. Skær avocado i ½ cm tykke skiver, og vend dem i sesamfrø. Tryk sesamfrøene godt fast.
Fordel de panerede avocadoskiver på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem i ovnen i 10 minutter, til sesamfrøene er flot gyldne.
Skyl og tør spinaten. Blend spinat med havremel, æg, mælk og salt til en helt glat grøn dej i blenderen.
Smelt lidt smør på en pande, tilsæt ½ dl dej, vip hurtigt panden, så dejen fordeler sig på hele panden – brug evt. en ske, hvis det ikke helt lykkes. Steg pandekagen i et par minutter på hver side, og gentag processen, til al dej er opbrugt.
Fyld wrapsene med hummus, salat og paneret avocado.
Tip!
Lav dit eget havremel ved at blende havregryn helt fint.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk