Spinatpandekager med fjordrejer og grønne asparges
7. juli 2021
af
Skovdal Nordic.
Foto: Skovdal Nordic
Skal du servere et lyst og let måltid, er asparges og fjordrejer perfekte ingredienser. Kan du ikke finde fjordrejer, som allerede er pillet, kan du lade gæsterne pille deres egen portion ved bordet. Så bliver det ekstra hyggeligt.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl spinaten. Damp spinaten, og blend den med mælken i en blender.
Pisk mel, salt, bagepulver og æg sammen til en ensartet masse i en skål med et piskeris.
Tilsæt spinatmælken lidt ad gangen, imens du pisker dejen sammen.
Bag små pandekager i en pande med smør, og lad dem derefter køle af.
Rens asparges, og bræk de nederste træede ender af. Hæld kogende vand over de grønne asparges, og lad det stå i 2 minutter.
Anret de små pandekager med fjordrejer, dild, dampet asparges og cremefraiche.
Pynt eventuelt pandekagerne med løgkarse.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk