Spareribs af revelsben med lækkert tilbehør

Spareribs er lækker sommerslowfood, og denne opskrift med revelsben og lækkert tilbehør smager helt fantastisk. Er vejret til det, så smid benene på grillen – så er det rigtig sommermad.

Bemærk: Simretid: 1 time og 15 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Brun benene i olie i en dyb sauterepande eller gryde. Tilsæt halvdelen af barbecuesaucen, øl, salt, peber og evt. vand, så ribbenene er dækket.
Lad det simre i ca. 1 time og 15 minutter, afhængig af ribbenenes størrelse.
Tag ribbenene op, og pensl dem med den resterende barbecuesauce. Steg dem herefter kort på en grill eller (grill)pande.
Skyl spidskålen, og skær den i 8 både på langs. Dryp med olie, og riv citronskal over.
Steg dem et par minutter på hver side på en grill eller (grill)pande.
Pil og hak løg. Steg bacon i 2 minutter på en tør pande, og tilsæt løg. Lad det stege i et par minutter.
Rens peberfrugten, og skær den i tern. Lad peberfrugt, majs og smør stege med på panden i 5 minutter. Krydr med salt og peber. Vend skyllet, hakket persille i.
Servér majssalaten til spareribs og spidskål.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 12. juli 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth