Farseret kylling med lækkert tilbehør

Farsfyldet gør kyllingekødet ekstra saftigt og velsmagende. Servér med lækkert tilbehør i form af kogte aspargeskartofler og en grøn salat.

Farseret kylling med lækkert tilbehør
31-60 min.

(0)

May 31, 2018 af Christine Bille NielsenFoto: Henrik Freek

Ingredienser

personer

Udstyr

  • kødnåle og kødsnor

Sådan gør du

Tip!

At udbene og farsere en kylling er ikke så kompliceret, som det lyder. Og når man har gjort det, er den til gengæld supernem at skære ud, når den skal serveres.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Du vi måske også kunne lide vores opskrift på Cordon Bleu!

Powered by Froala Editor

Måske du også kan li'