Makrelsalat med lækkert tilbehør
10. august 2018
af
Louisa Lorang.
Foto: AOP
En cremet pålægssalat af røget makrel og yoghurt smager herligt. Her er retten serveret med godt tilhehør i form af en sprød og mættende salat med rosenkål og radiser.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og skær radiserne i tynde skiver. Rens og snit rosenkålen fint, og kom begge dele i en skål med isvand.
Pres saften af citronen. Rør honning, citronsaft og olivenolie sammen.
Lad grøntsagerne dryppe godt af, og vend dem med dressingen. Smag til med salt.
Pluk makrellen fri for ben og skind. Kom den i en skål, og pisk den groft sammen med yoghurt.
Hak purløg, og vend det i. Smag til med salt og peber.
Servér halve smilende æg, rosenkålssalat, makrelsalat og rugbrød.
Tip!
Brug spidskål i stedet for rosenkål, hvis du ikke er blevet fan endnu.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk