Panerede skinkeschnitzler med lækkert tilbehør
10. august 2018
af
Louisa Lorang.
Foto: AOP
Panerede skinkeschnitzler er oldschool mad, der her kommer i sommerforklædning. De serveres nemlig med grønne asparges, friskbælgede ærter og nye gulerødder med top.
Ingredienser
Sådan gør du
Steg baconen sprød, og lad den dryppe af på køkkenrulle.
Krydr schnitzlerne med salt og peber, og vend dem i mel, æg og rasp. Steg dem i olie på en varm pande.
Skyl asparges, og knæk den nederste, træede ende af. Kassér enderne. Skrub gulerødderne.
Hæld vand, salt og smør i en dyb pande. Damp gulerødderne i 1 minut.
Tilsæt asparges, og damp i yderligere 1 minut. Tilsæt ærter, og damp i yderligere 30 sekunder.
Servér schnitzlerne med dampede grøntsager og resten af kogelagen, knust, sprød bacon, citron skåret i skiver og høvlet peberrod.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk