Panerede skinkeschnitzler med lækkert tilbehør

10. august 2018 af .

Foto: AOP

Panerede skinkeschnitzler er oldschool mad, der her kommer i sommerforklædning. De serveres nemlig med grønne asparges, friskbælgede ærter og nye gulerødder med top.

Ingredienser

Sådan gør du

Steg baconen sprød, og lad den dryppe af på køkkenrulle.
Krydr schnitzlerne med salt og peber, og vend dem i mel, æg og rasp. Steg dem i olie på en varm pande.
Skyl asparges, og knæk den nederste, træede ende af. Kassér enderne. Skrub gulerødderne.
Hæld vand, salt og smør i en dyb pande. Damp gulerødderne i 1 minut.
Tilsæt asparges, og damp i yderligere 1 minut. Tilsæt ærter, og damp i yderligere 30 sekunder.
Servér schnitzlerne med dampede grøntsager og resten af kogelagen, knust, sprød bacon, citron skåret i skiver og høvlet peberrod.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar