Sellerifritter – lækkert tilbehør
10. august 2018
af
Louisa Lorang.
Foto: AOP
Sellerifritter er genialt tilbehør til aftensmaden eller måske bare som ledsager til en kold øl? Pas på, for du bliver hurtigt afhængig af de her sprøde fritter!
Ingredienser
Sådan gør du
Rør mayonnaise med chipotlesauce, limesaft og salt.
Skræl sellerien, og kassér skrællen.
Skær sellerien i grove stave, og drys med salt.
Vend dem i mel, æg og rasp, og steg dem i rigelig og varm olie. De skal være gyldne og lækre. Det tager ca. 5 minutter.
Lad dem dryppe af på køkkenrulle, og servér straks med chilimayo til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk