Spareribs med hjemmelavet barbecuesauce

De lækreste spareribs med hjemmelavet barbecuesauce, der med garanti får dit mundvand til at løbe. Denne opskrift på barbecuemarinade er supernem at lave, så frygt ej!

Bemærk
Marinering: 1 døgn.

Ingredienser

Sådan gør du

Bland alle ingredienser til saucen i en gryde, og opvarm til kogepunktet.
Sluk for varmen, og lad saucen køle af.
Smør de forkogte ribben ind i BBQ-saucen, og lad dem marinere i køleskabet ca. 1 døgn.
Grill ribbenene i 8-10 minutter på hver side.
Skær dem i mindre stykker inden servering.

Tip!

Opskriften giver ca. 8 dl BBQ-sauce, så det, du ikke bruger til ribbenene i dag, kan du gemme i en tætlukket beholder i køleskabet i op til et par uger.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar