Spareribs med hjemmelavet barbecuesauce

3. januar 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

De lækreste spareribs med hjemmelavet barbecuesauce, der med garanti får dit mundvand til at løbe. Denne opskrift på barbecuemarinade er supernem at lave, så frygt ej!

Bemærk
Marinering: 1 døgn.

Ingredienser

Sådan gør du

Bland alle ingredienser til saucen i en gryde, og opvarm til kogepunktet.
Sluk for varmen, og lad saucen køle af.
Smør de forkogte ribben ind i BBQ-saucen, og lad dem marinere i køleskabet ca. 1 døgn.
Grill ribbenene i 8-10 minutter på hver side.
Skær dem i mindre stykker inden servering.

Tip!

Opskriften giver ca. 8 dl BBQ-sauce, så det, du ikke bruger til ribbenene i dag, kan du gemme i en tætlukket beholder i køleskabet i op til et par uger.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar