Rosmarinstegt kylling og pasta med fennikel

Tilbered din kylling med frisk rosmarin – det smager fantastisk!

Ingredienser

Sådan gør du

Skær hver kyllingefilet i 2 lige store stykker.
Bland solsikkeolie, fennikelfrø og friskhakket rosmarin sammen, og vend kyllingestykkerne heri. Steg dem på en pande ved middel varme, til de er netop gennemstegte.
Skær lasagnepladerne i tilfældige stykker, fx trekanter og firkanter. Bring en gryde med vand i kog, og læg pastastykkerne i det kogende vand.
Lad dem koge i ca. 3 minutter, eller til de er netop færdigkogte, men stadig har en smule bid. Lad pastaen afdryppe i en sigte
Rens fenniklen, og skær den i papirtynde skiver på langs. Skyl tomaterne, og skær dem i halve.
Vend den friskkogte pasta sammen med fennikel, tomater og pesto. Drys med friskrevet parmesan og basilikumblade.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft