Kylling med parmaskinke, rødbeder og fennikel
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Når kyllingefileterne vikles ind i parmaskinke, bevares saften i kødet, og skinken bliver lækkert sprød.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200º. Vikl 1 skive parmaskinke omkring hver kyllingefilet, og læg dem side om side i et smurt, ovnfast fad.
Skræl rødbederne, og skær dem i tynde bjælker. Rens fenniklerne, gem den friske grønne fennikeltop til at pynte retten med til sidst.
Skær fenniklerne i smalle både på den lange led. Fordel rødbedebjælker og fennikelbåde mellem kyllingebrysterne.
Fordel de soltørrede tomater med olie ud over kyllingefileterne. Drys med friskhakket timian.
Bag retten i ovnen i 30-35 minutter, til kyllingefileterne er gennemstegte.
Hak den grønne fennikeltop, og drys den ud over retten lige inden servering.
Tip!
I stedet for parmaskinke kan du bruge bacon i skiver.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk