Kylling med parmaskinke, rødbeder og fennikel

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Når kyllingefileterne vikles ind i parmaskinke, bevares saften i kødet, og skinken bliver lækkert sprød.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200º. Vikl 1 skive parmaskinke omkring hver kyllingefilet, og læg dem side om side i et smurt, ovnfast fad.
Skræl rødbederne, og skær dem i tynde bjælker. Rens fenniklerne, gem den friske grønne fennikeltop til at pynte retten med til sidst.
Skær fenniklerne i smalle både på den lange led. Fordel rødbedebjælker og fennikelbåde mellem kyllingebrysterne.
Fordel de soltørrede tomater med olie ud over kyllingefileterne. Drys med friskhakket timian.
Bag retten i ovnen i 30-35 minutter, til kyllingefileterne er gennemstegte.
Hak den grønne fennikeltop, og drys den ud over retten lige inden servering.

Tip!

I stedet for parmaskinke kan du bruge bacon i skiver.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar