Kylling, kartofler og fennikel i fad

Denne ret er både nem, simpel og lækker. Både kylling, kartofler og fennikel steges nemlig sammen i ovnen i ét fad.

Ingredienser

Sådan gør du

Skrub kartoflerne, og kog dem knap møre i saltet vand. Vend dem med olie.
Del kyllingebrysterne i 2 stykker hver, og brun dem i lidt olivenolie på en varm pande.
Skær fenniklerne i både, og vend dem med lidt olie og salt.
Læg kylling, kartofler, fennikel og citron skåret i skiver i et ovnfast fad. Krydr med salt.
Sæt det hele i en 200° varm ovn i 40-50 minutter, eller til det hele er mørt og gyldent. Vend dild i lige inden servering.
Servér straks kylling, kartofler og fennikel med en grøn salat til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
6. august 2018 af .

Foto: AOP

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar