Kylling, kartofler og fennikel i fad
6. august 2018
af
Louisa Lorang.
Foto: AOP
Denne ret er både nem, simpel og lækker. Både kylling, kartofler og fennikel steges nemlig sammen i ovnen i ét fad.
Ingredienser
Sådan gør du
Skrub kartoflerne, og kog dem knap møre i saltet vand. Vend dem med olie.
Del kyllingebrysterne i 2 stykker hver, og brun dem i lidt olivenolie på en varm pande.
Skær fenniklerne i både, og vend dem med lidt olie og salt.
Læg kylling, kartofler, fennikel og citron skåret i skiver i et ovnfast fad. Krydr med salt.
Sæt det hele i en 200° varm ovn i 40-50 minutter, eller til det hele er mørt og gyldent. Vend dild i lige inden servering.
Servér straks kylling, kartofler og fennikel med en grøn salat til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk