Røget laks med estragon, tomat og avocadocreme

Det bliver ikke lettere eller mere lækkert, end når man serverer en forret med røget laks og avocado.

Ingredienser

Sådan gør du

1Skær laksen i 12 stykker.
2Skyl tomaterne, skær dem i fine terninger, og fjern kernerne.
3Bland olie og eddike, smag til med salt, peber og sukker, og vend tomat og estragon i dressingen.
4Pres saften af limefrugten. Halvér avocadoen, fjern stenen og tag kødet ud med en ske. Blend avocadokødet med cremefraiche og limesaft (brug gerne en stavblender),og smag til med salt og peber.
5Læg en lille skefuld avocadocreme på hver rugbrødschips, anret laksen ovenpå, og top med tomat- og estragonblandingen. Krydr med salt og peber.

Tip!

Kan du ikke få rugbrødschips, kan du selv riste ultratynde skiver rugbrød i ovnen, til de er sprøde.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth