Omelet med røget laks

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

En omelet med varmrøget laks er et hurtigt, mættende og nærende måltid, som du altid kan ty til, når sulten har meldt sig og tiden er knap.

Bemærk
Er du meget sulten, kan du godt spise den selv, men serverer du den med ristet rugbrød og en lille salat, er der nok til to.

Ingredienser

Sådan gør du

Pisk æggene sammen, og krydr med salt og peber.
Varm en pande op med smør.
Hæld æggemassen på, og lad omeletten stege i 1 minut.
Fordel halvdelen af laksen på omeletten, fold den sammen, og steg den i yderligere 1 minut.
Anret omeletten på et fad, fordel resten af laksen ovenpå, og pynt med finthakket purløg og dild.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar