Omelet med røget laks
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
En omelet med varmrøget laks er et hurtigt, mættende og nærende måltid, som du altid kan ty til, når sulten har meldt sig og tiden er knap.
Bemærk
Er du meget sulten, kan du godt spise den selv, men serverer du den med ristet rugbrød og en lille salat, er der nok til to.
Ingredienser
Sådan gør du
Pisk æggene sammen, og krydr med salt og peber.
Varm en pande op med smør.
Hæld æggemassen på, og lad omeletten stege i 1 minut.
Fordel halvdelen af laksen på omeletten, fold den sammen, og steg den i yderligere 1 minut.
Anret omeletten på et fad, fordel resten af laksen ovenpå, og pynt med finthakket purløg og dild.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Den perfekte omelet!