Blinis-sandwich med laks og avocadocreme
21. oktober 2019
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
Sådan har du nok aldrig fået blinis før, men de små pandekager fungerer superfint som sandwich.
Bemærk
Du kan enten købe færdiglavede blinis eller selv bage dem fra bunden.
Ingredienser
Udstyr
8 små træspyd
Sådan gør du
Halvér avocadoen, fjern stenen, og løft avocadokødet ud af skallen med en gaffel.
Mos den ene halvdel af avocadokødet med en gaffel.
Pres saften af citronen. Bland avocadomos godt sammen med flødeost, og smag til med citronsaft, salt og peber.
Skær den anden halvdel af avocadoen i skiver. Pil rødløget, og skær det i tynde skiver.
Lun blinis efter anvisningen på emballagen, og smør 8 af dem med avocadocremen.
Fordel skiver af avocado og rødløg oven på avocadomosen, og top med skiver af røget laks.
Læg 2 smurte blinis oven på hinanden, og læg 1 usmurt blini øverst. Stik 2 spyd igennem hver blinissandwich, og halvér dem.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk