Rugbrødschips med røget laks og avocadocreme
4. december 2019
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Ristet rugbrød med røget laks og frisk avocado-lime-creme er en lækker lille hapser at starte en god middag med.
Ingredienser
Sådan gør du
Hak den røgede laks groft med en skarp kniv.
Pil rødløg, og hak rødløg og purløg fint.
Rør laks, rødløg og purløg sammen, og krydr let med salt og peber.
Halvér avocadoen, fjern stenen, og skrab avocadokødet ud. Riv limeskallen fint, og pres limesaften.
Blend avocadokød, limeskal, limesaft og cremefraiche til en glat og ensartet creme i en blender eller minihakker, og smag til med salt og peber.
Anret rugbrødschipsene på et serveringsfad, og læg en teskefuld laksefyld på hver chips.
Fyld avocadocremen i en sprøjtepose, og sprøjt en lille top creme oven på laksen. Pynt med brøndkarse, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Nem opskrift på hjemmelavede rugbrødscips
Powered by Froala Editor