Rugbrødschips med røget laks og avocadocreme

4. december 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Ristet rugbrød med røget laks og frisk avocado-lime-creme er en lækker lille hapser at starte en god middag med.

Ingredienser

Sådan gør du

Hak den røgede laks groft med en skarp kniv.
Pil rødløg, og hak rødløg og purløg fint.
Rør laks, rødløg og purløg sammen, og krydr let med salt og peber.
Halvér avocadoen, fjern stenen, og skrab avocadokødet ud. Riv limeskallen fint, og pres limesaften.
Blend avocadokød, limeskal, limesaft og cremefraiche til en glat og ensartet creme i en blender eller minihakker, og smag til med salt og peber.
Anret rugbrødschipsene på et serveringsfad, og læg en teskefuld laksefyld på hver chips.
Fyld avocadocremen i en sprøjtepose, og sprøjt en lille top creme oven på laksen. Pynt med brøndkarse, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar