Quinoabowl med varmrøget laks og avocadocreme

17. juli 2018 af .

Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic

Avocado, laks og quinoa er sprængfyldte med protein og sunde fedtstoffer, og så smager det hele superskønt sammen i dette portionsanrettede måltid.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175°. Del broccoli i buketter, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Vend dem med olie, krydr med salt, og bag dem i ovnen i ca. 20 minutter, til de er let gyldne.
Flæk avocadoerne, fjern stenen, og løft avocadokødet ud med en ske.
Læg avocadokødet i en skål sammen med yoghurt, citronsaft, salt og peber. Blend det med en stavblender, til du får en luftig creme.
Skyl quinoa grundigt i en sigte, og kog den i bouillon i ca. 15 minutter. Skyl spinaten grundigt.
Anret skåle med ristet broccoli, quinoa, spinat, varmrøget laks og avocadocreme.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar