Quinoabowl med varmrøget laks og avocadocreme
17. juli 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic
Avocado, laks og quinoa er sprængfyldte med protein og sunde fedtstoffer, og så smager det hele superskønt sammen i dette portionsanrettede måltid.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 175°. Del broccoli i buketter, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Vend dem med olie, krydr med salt, og bag dem i ovnen i ca. 20 minutter, til de er let gyldne.
Flæk avocadoerne, fjern stenen, og løft avocadokødet ud med en ske.
Læg avocadokødet i en skål sammen med yoghurt, citronsaft, salt og peber. Blend det med en stavblender, til du får en luftig creme.
Skyl quinoa grundigt i en sigte, og kog den i bouillon i ca. 15 minutter. Skyl spinaten grundigt.
Anret skåle med ristet broccoli, quinoa, spinat, varmrøget laks og avocadocreme.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk