Salat med røget laks
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
En forfriskende sprød salat spækket med farver og sunde fedtstoffer fra den røgede laks. Fremragende til frokostbordet eller som et hurtigt aftensmåltid.
Ingredienser
Sådan gør du
Riv skallen fint af citronen. Rør skyr med olie, persille og sennep, og smag til med salt, peber og citronskal.
Skyl og tør salatbladene. Rens fenniklen, og snit den papirtyndt, gerne på mandolinjern.
Skyl og halvér tomater og radiser.
Anret salat, fennikel, tomater og radiser på et fad, og læg laksen ovenpå.
Pynt med rødbedespirer. Sæt små toppe af dressing på salaten, og servér den med det samme, gerne med lidt godt brød til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk