Rejespyd med hvidløgsmarinade og melonsalat

Rejer med hvidløgsmarinade og melonsalat kan serveres til både hverdag og fest, og hvis du længes efter sommer og lune grillaftener under blå himmel, er denne ret især god.

Ingredienser

Udstyr

små træspyd

Sådan gør du

1Pil og knus hvidløg, og pres saften af limefrugten. Bland alle ingredienser til marinaden sammen.
2Lad halen blive på rejerne, og lad dem trække i hvidløgsmarinaden i mindst 2 timer på køl – gerne natten over.
3Flæk melonen, fjern kernerne, og lav kugler af melon med et melonjern, eller skær den i tern.
4Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i tern. Bælg ærterne. Skyl og tør feldsalat. Fordel det hele i et fad.
5Riv skallen af limefrugten, og pres saften. Rør alle ingredienserne sammen, og vend dressingen sammen med melonsalaten.
6Tænd ovnen på 250°. Sæt rejerne på spyd, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
7Bag dem i ovnen i ca. 7 minutter, til de er gyldne og gennemstegte – undgå dog at give dem for meget, så de bliver seje. Servér med melonsalat og brød til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet:12. juli 2018

Opskrift:

Fotograf:Winnie Methmann