Rejespyd med vandmelon
1. juni 2018
af
Carsten Kyster.
Foto: Columbus Leth
Fine rejespyd med vandmelon og sesamsalt, der perfekte små pindemadder til fx havefesten.
Ingredienser
Udstyr
12 små grillspyd
Sådan gør du
Skær vandmelonen i tern på ca. 2 x 2 cm, så du har et stykke vandmelon pr. spyd.
Rist de hvide sesamfrø let på en tør pande.
Bland hvide og sorte sesamfrø med salt, og drys det over melonstykkerne.
Sæt rejerne på spyd, og sæt dem oven på melonstykkerne.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk