Spicy melonsalat med feta

2. juni 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Saftig og krydret salat, der er helt perfekt at nyde i en solstråle, så snart muligheden byder sig.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil løget, og skær det i tynde skiver. Skyl fenniklen, og skær den i tynde skiver, evt. på et mandolinjern. Læg evt. begge dele i en skål med isvand, og sæt dem koldt indtil servering.
Flæk begge meloner, og skrab kernerne ud med en ske. Skær skrællen af melonerne, og skær kødet i mundrette stykker. Skyl agurken, og skær den i skiver.
Rør en dressing af citronsaft, sukker, chiliflager, olie, salt og peber i en skål.
Pluk oreganoen groft. Afdryp løg og fennikel godt. Anret melon, fennikel, løg, agurk og stykker af feta på et stort fad.
Dryp dressingen over salaten, krydr med salt, peber, frisk og tørret oregano samt evt. mere chili. Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar