Melonsalat med halloumi
30. august 2022
af
Louisa Lorang.
Foto: Columbus Leth
Halloumiosten er perfekt at stege, da den bliver sprød udenpå og blød indeni. Servér salaten til grillmad, dampet fisk eller alene med et par skiver surdejsbrød.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær halloumien i skiver, dryp dem med olie, og steg dem i 3-4 minutter på hver side på en (grill-pande),til de er gyldne og sprøde.
Skær skrællen af vandmelonen, og skær kødet i mundrette stykker. Skyl agurk og tomater, og skær begge dele i mundrette stykker.
Anret vandmelon, agurk, tomater og oliven på et fad, og drys plukket oregano over.
Pil hvidløget, og riv det fint. Rør det sammen med honning, eddike, oregano og olie i en skål.
Dryp dressingen over salaten, top med stegt halloumi, og servér straks.
Tip!
Har du lyst til en mere mættende måltidssalat, passer stegt kylling og kikærter godt i denne salat.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk