Melonsalat med mozzarella
20. august 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Den bløde mozzarellaost smager skønt sammen med søde kugler af melon og blåbær. Servér som en frisk salat til en dejlig sommerret, f.eks. grillmad.
Ingredienser
Sådan gør du
Lav små kugler af melonkødet med et parisiennejern eller skær den i mundrette stykker med en kniv.
Bland melonkuglerne med mozzarella og blåbær, og vend det hele i citronsaft og honning.
Anret i portionsskåle, og pynt med frisk mynte.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk