Pitabrød med rødspætte og persilledressing

Den milde fisk har godt af lidt modspil, og det får den i denne ret af karry og persille.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør cremefraiche og sød sennep sammen. Hak cornichoner, skalotteløg og persille fint, og vend det i cremefraichedressingen. Smag til med citronsaft, salt og peber. Sæt dressingen i køleskabet, til den skal serveres.
Skær rødspætterne i store tern. Bland grahamsmel, karry og salt sammen i en dyb tallerken, og vend fiskestykkerne heri.
Opvarm en pande med olie, og steg fiskestykkerne 1-2 minutter på hver side, til de er gyldne og sprøde.
Skyl og snit salaten. Skær agurk og rødløg i tynde skiver.
Lun pitabrødene, og anret fisk, grøntsager og dressing i skåle på bordet, så man selv kan fylde sit pitabrød.

Tip!

Persilledressingen kan sagtens laves klar et par timer i forvejen og stilles på køl, indtil den skal serveres.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft