Pasta puttanesca med oliven og ansjoser

Her får du en vaskeægte italiensk klassiker! Pasta puttanesca med oliven og ansjoser er en vegetarisk pastaret, der med sikkerhed vil vække glæde.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Pil hvidløgsfeddene, og skær dem i tynde skiver. Hak ansjoser. Steg hvidløg og ansjoser i olie på en pande i et par minutter.
Riv skallen af citronen. Tilsæt afdryppede kapers, chiliflager, citronskal, oliven og cherrytomater, og lad det simre i 5 minutter. Smag til med salt og peber.
Vend den afdryppede pasta i, og lad retten samle sig i 2 minutter.
Servér pastaretten med friskhøvlet parmesan og plukket basilikum på toppen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 12. juli 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth