Salsa verde med ansjoser
29. juni 2023
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Fyld blenderen med friske krydderurter og lidt godt fra skabene, så kan du trylle en lækker salsa frem på få minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil hvidløgsfedet. Skyl persille og basilikum.
Blend alle ingredienserne i en blender.
Smag salsaen til med salt og peber.
Server salsaen til grillede grøntsager, fisk, skaldyr eller som dip.
Tip!
Får du ikke spist al salsa, kan du opbevare den på køl i et par dage.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk