Salsa verde med ansjoser

29. juni 2023 af .

Foto: Betina Hastoft

Fyld blenderen med friske krydderurter og lidt godt fra skabene, så kan du trylle en lækker salsa frem på få minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil hvidløgsfedet. Skyl persille og basilikum.
Blend alle ingredienserne i en blender.
Smag salsaen til med salt og peber.
Server salsaen til grillede grøntsager, fisk, skaldyr eller som dip.

Tip!

Får du ikke spist al salsa, kan du opbevare den på køl i et par dage.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar