Pasta med lynstegte tomater og oliven

15. november 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Så få ingredienser, så meget smag. Går du efter råvarer af høj kvalitet, får retten ektra meget saft og kraft.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog pasta al dente i letsaltet vand.
Halvér tomaterne, og sautér dem i olivenolie, til de er ved at være møre.
Riv basilikumblade i mindre stykker. Kom basilikum og oliven ved tomaterne, og sautér et kort øjeblik.
Vend tomaterne med pastaen, og smag til med salt og peber.
Anret på 2 tallerkener, og riv parmesan over. Top med basilikum.

Tip!

Du kan sagtens bruge oliven med sten. Halvér dem blot, og fjern stenen, inden du vender dem i pastaretten.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar