Pasta med lynstegte tomater og oliven
15. november 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Så få ingredienser, så meget smag. Går du efter råvarer af høj kvalitet, får retten ektra meget saft og kraft.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog pasta al dente i letsaltet vand.
Halvér tomaterne, og sautér dem i olivenolie, til de er ved at være møre.
Riv basilikumblade i mindre stykker. Kom basilikum og oliven ved tomaterne, og sautér et kort øjeblik.
Vend tomaterne med pastaen, og smag til med salt og peber.
Anret på 2 tallerkener, og riv parmesan over. Top med basilikum.
Tip!
Du kan sagtens bruge oliven med sten. Halvér dem blot, og fjern stenen, inden du vender dem i pastaretten.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk