Pasta med persille og oliven

10. januar 2022 af .

Foto: Nicolai Mørk

Tager man i supermarkedet søndag aften, er mange hylder gabende tomme. Men med lidt fantasi kan du sagtens trylle et velsmagende måltid frem, selv om der er udsolgt af næsten det hele. Find en pakke pasta, lidt oliven og persille, så er du godt på vej.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog pastaen i en gryde efter anvisning på pakken. Hæld alt vand undtaget 1 dl fra pastaen, når den er kogt færdig.
Pil hvidløget, og hak det fint. Steg hvidløget i olie på en pande i 2 minutter.
Hæld vandet fra oliven, og skær dem i skiver. Tilsæt pasta, 1 dl pastavand, oliven og chiliflager på panden, og kog ingredienserne sammen i 2 minutter.
Skyl persillen, og hak den fint. Skyl citronen, og riv skallen fint. Vend citronskal og persille sammen med pastaen.
Servér pastaen med masser af friskrevet parmesan.

Tip!

Stivelsen i pastavandet gør, at pastaen bliver cremet, selv om du ikke bruger fløde.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar