Pasta alla puttanesca

26. juni 2019 af .

Foto: Winnie Methmann

Denne smagfulde pastaret kaldes af italienerne for skøge-pasta. Historien bag kender man ikke − men måske skyldes det, at den er både billig og nem at lave?

Ingredienser

Sådan gør du

Blend oliven, kapers og ansjoser sammen i en foodprocessor eller minihakker.
Pil og pres hvidløg. Fjern kernerne fra chilien, og hak den fint.
Steg hvidløg og chili i olie på en pande. Tilsæt oliven-blandingen, og lad det stege med i 5 minutter, inden du hælder hakkede tomater på panden. Lad saucen simre, mens du koger spaghetti efter anvisningen på pakken. Smag saucen til med salt og peber.
Vend spaghetti i panden, drys med persille og fintrevet citronskal, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar