Pasta alla puttanesca
26. juni 2019
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Denne smagfulde pastaret kaldes af italienerne for skøge-pasta. Historien bag kender man ikke − men måske skyldes det, at den er både billig og nem at lave?
Ingredienser
Sådan gør du
Blend oliven, kapers og ansjoser sammen i en foodprocessor eller minihakker.
Pil og pres hvidløg. Fjern kernerne fra chilien, og hak den fint.
Steg hvidløg og chili i olie på en pande. Tilsæt oliven-blandingen, og lad det stege med i 5 minutter, inden du hælder hakkede tomater på panden. Lad saucen simre, mens du koger spaghetti efter anvisningen på pakken. Smag saucen til med salt og peber.
Vend spaghetti i panden, drys med persille og fintrevet citronskal, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk