Spaghetti med broccoli og ansjoser

De salte ansjoser giver et godt modspil til broccolien, men de kan sagtens udelades, hvis du foretrækker det. Servér med revet pecorino til.

Spaghetti med broccoli og ansjoser
0-30 min.

(0)

10. august 2018 af Mai KnauerFoto: Columbus Leth

Ingredienser

personer
spaghetti
400 g
broccoli
½
skalotteløg
1
hvidløg
2 fed
tørrede chiliflager
1 tsk.
ansjosfileter i olie
4
olivenolie til stegning
½ dl
hvidvin
1 dl
salt
peber

Til servering

pecorinoost
100 g
blandet grøn salat
75 g

Sådan gør du

Kog spaghettien efter anvisningen på pakken. Skyl broccolien, og skær den i buketter. Lad broccolibuketterne koge sammen med spaghettien de sidste 1-2 minutter af spaghettiens kogetid.
Pil skalotteløget, og hak det fint. Pil hvidløgsfeddene, og knus dem i en morter sammen med chiliflager og ansjoser.
Steg skalotteløget i olivenolie på en pande, til det er let gyldent. Tilsæt ansjosblandingen, og rør rundt. Hæld hvidvin ved, og lad det koge lidt ind på panden.
Tag den færdigkogte spaghetti og broccoli op af gryden med en hulske, kom det på panden, og krydr med salt og peber.

Servering

Anret pastaretten med friskrevet pecorino på toppen, og byd en blandet grøn salat til.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'