Spaghetti med broccoli og ansjoser
10. august 2018
af
Mai Knauer.
Foto: Columbus Leth
De salte ansjoser giver et godt modspil til broccolien, men de kan sagtens udelades, hvis du foretrækker det. Servér med revet pecorino til.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog spaghettien efter anvisningen på pakken. Skyl broccolien, og skær den i buketter. Lad broccolibuketterne koge sammen med spaghettien de sidste 1-2 minutter af spaghettiens kogetid.
Pil skalotteløget, og hak det fint. Pil hvidløgsfeddene, og knus dem i en morter sammen med chiliflager og ansjoser.
Steg skalotteløget i olivenolie på en pande, til det er let gyldent. Tilsæt ansjosblandingen, og rør rundt. Hæld hvidvin ved, og lad det koge lidt ind på panden.
Tag den færdigkogte spaghetti og broccoli op af gryden med en hulske, kom det på panden, og krydr med salt og peber.
Anret pastaretten med friskrevet pecorino på toppen, og byd en blandet grøn salat til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk