Pasta med ansjoser og persille
11. oktober 2018
af
Louisa Lorang.
Foto: AOP
Simple pastaretter er ofte de bedste! Pasta med ansjoser og persille er netop sådan en simpel ret og virkelig god. Og gå ikke i panik over ansjoserne. De giver retten en god dybde og smager på den måde ikke af fisk.
Ingredienser
Sådan gør du
Sæt vand over til pasta. Hak ansjoserne. Pil hvidløg, og skær dem i tynde skiver.
Rist ansjoser og hvidløg i rigeligt olivenolie på en stor, varm pande. Ansjoserne skal nærmest smelte, og hvidløget må gerne tage en smule farve.
Tilsæt chiliflager. Kog imens pastaen al dente i rigeligt og saltet vand.
Hæld pastaen på panden med en smule kogevand. Vend det hele sammen.
Hak persillen. Sluk for blusset, og vend rigeligt persille i. Smag til med salt, peber og citronskal, og servér straks med sprød salat til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk