Pasta med rucola-pesto

En all-time vinder, når det skal gå stærkt. De fleste børn elsker pasta-pesto. Mon ikke de også vil elske, når pestoen er lavet med rucola?

Ingredienser

Sådan gør du

Kog pastaen al dente i saltet vand. Hæld sugarsnapsene i vandet, og lad dem koge med de sidste 2 minutter af kogetiden. Hæld vandet fra, men gem 1½ dl af kogevandet.
Blend 2/3 af rucolaen med pillet hvidløg, ansjosfileter, parmesan, pinjekerner og olivenolie. Smag til med peber, citronsaft og revet citronskal.
Vend pesto og pasta sammen, og tilsæt lidt af kogevandet, så du får lidt sauce. Anret pastaen på tallerkener, og top med den resterende rucola og pinjekerner.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 2. august 2019

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth