Pasta med pesto, valnødder og serranoskinke
27. april 2023
af
Pernille Skjødt.
Foto: Columbus Leth
Pift den velkendte pasta-pesto op med en god skinke og en håndfuld saftige oliven.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Afdryp.
Pil og hak hvidløgene. Hak valnødderne groft. Steg hvidløg i olie på en pande i et par minutter, uden at det tager farve. Tilsæt valnødder, og steg dem kort.
Skyl og slyng rucolaen. Skyl chilien, og hak den fint. Vend pastaen sammen med valnødder, halvdelen af rucolaen, chili og pesto. Smag til med salt, peber og eddike.
Anret pastaretten i dybe tallerkner, og top med oliven og mindre stykker af serrano. Servér med resten af rucolaen og evt. brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk