Pasta med pesto, valnødder og serranoskinke

27. april 2023 af .

Foto: Columbus Leth

Pift den velkendte pasta-pesto op med en god skinke og en håndfuld saftige oliven.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Afdryp.
Pil og hak hvidløgene. Hak valnødderne groft. Steg hvidløg i olie på en pande i et par minutter, uden at det tager farve. Tilsæt valnødder, og steg dem kort.
Skyl og slyng rucolaen. Skyl chilien, og hak den fint. Vend pastaen sammen med valnødder, halvdelen af rucolaen, chili og pesto. Smag til med salt, peber og eddike.
Anret pastaretten i dybe tallerkner, og top med oliven og mindre stykker af serrano. Servér med resten af rucolaen og evt. brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar