Kødboller med pasta, pesto og mozzarella

30. marts 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Denne her lækre pastaret med kødboller har italienske undertoner.

Ingredienser

Sådan gør du

Pluk rosmarinen, og hak den fint. Pil og pres hvidløget. Pil og hak løget fint.
Rør oksekødet med lidt salt, rosmarin, hvidløg, løg og paprika i en skål. Form farsen til små kødboller.
Steg kødbollerne på en pande med olie og smør i 3-4 minutter på hver side.
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen.
Skyl porren, og skær den i tynde ringe. Skyl peberfrugterne, og skær dem i tern.
Steg porre og peberfrugt i olie på en pande i 3-4 min. Krydr med salt, peber og lidt eddike.
Afdryp pastaen, og vend den med pesto, stegt porre og peberfrugt.
Top pasta og grøntsager med kødboller, stykker af mozzarella og frisk basilikum. Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar