Kødboller med pasta, pesto og mozzarella
30. marts 2022
af
Pernille Skjødt.
Foto: Columbus Leth
Denne her lækre pastaret med kødboller har italienske undertoner.
Ingredienser
Sådan gør du
Pluk rosmarinen, og hak den fint. Pil og pres hvidløget. Pil og hak løget fint.
Rør oksekødet med lidt salt, rosmarin, hvidløg, løg og paprika i en skål. Form farsen til små kødboller.
Steg kødbollerne på en pande med olie og smør i 3-4 minutter på hver side.
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen.
Skyl porren, og skær den i tynde ringe. Skyl peberfrugterne, og skær dem i tern.
Steg porre og peberfrugt i olie på en pande i 3-4 min. Krydr med salt, peber og lidt eddike.
Afdryp pastaen, og vend den med pesto, stegt porre og peberfrugt.
Top pasta og grøntsager med kødboller, stykker af mozzarella og frisk basilikum. Servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk