Pasta med tomat, rucola og ricotta
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Jakob Helbig
Denne nemme pastaret får en blød og cremet smag af ricotta, der er en mild italiensk friskost. Ostens blødhed harmonerer perfekt med rucolaens lidt bitre og skarpe smag.
Ingredienser
Sådan gør du
Bring en stor gryde vand i kog.
Skyl tomaterne, og skær dem i mindre stykker. Skyl og tør rucolaen. Bland tomater, rucola, kapers og ricotta sammen i en skål.
Når vandet i gryden koger, tilsætter du salt og olivenolie og hælder den friske pasta i.
Kog pastaen i 3-4 minutter (eller efter anvisningen på emballagen). Hæld vandet fra pastaen, og lad pastaen blive i gryden.
Hæld tomat-ricotta-blandingen over, og vend den godt rundt med den varme pasta.
Anret pastaretten i et stort fad eller direkte på tallerkener. Drys med hakket basilikum og friskhøvlet parmesan, og server straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk