Pasta med bacon og pesto
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
En nem pastaret, som denne med bacon og persillepesto, falder altid i smag hos både børn og voksne. Vil du spare tid, kan du bruge en god, færdigkøbt pesto.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og tør persillen, og hak den groft. Blend persille, mandler og eddike sammen i en blender eller minihakker.
Tilsæt olie lidt ad gangen, og blend, til pestoen har en grov konsistens. Tænd ovnen på 200º.
Kog spaghettien i letsaltet vand tilsat olie i 10-12 minutter, til den er netop kogt (al dente). Hæld vandet fra, og lad spaghettien dryppe af i en sigte.
Læg baconskiverne på en bageplade med bagepapir, og steg dem i ovnen i 12-15 minutter, til de er helt sprøde.
Vend den kogte spaghetti sammen med persillepesto, og knus baconskiverne i mindre stykker ud over retten.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk