Pasta med pesto og parmaskinke

1. juni 2018 af .

Foto: Line Falck

Frisk pasta vendt i pesto af ærter og serveret med sprødstegt parmaskinke.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°.
Læg parmaskinken på bagepapir på en bageplade, og bag den i 6-8 minutter, til den er sprød.
Riv citronens skal fint. Blend ærterne med citronskal, dild, mynte, revet parmesan og rapsolie. Smag pestoen til med salt og peber.
Kog tagliatelle i en stor gryde med saltet, spilkogende vand i 2-3 minutter, til den er mør, men stadig har lidt bid. Hæld vandet fra.
Bland pastaen med ærtepestoen, og servér straks med den sprøde parmaskinke.

Tip!

Du skal bruge en blender til ærtepestoen, som er lynhurtigt tilberedt.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar