Pasta med laks og spinat

Simple pastaretter er det bedste, og denne cremede version med laks og spinat smager skønt med en gavmild omgang sort peber.

Ingredienser

Sådan gør du

1Steg laksen i en smule olie på en varm pande. Lad den stege næsten færdig på den ene side.
2Tag panden af varmen, vend fisken, og lad den stege færdig på eftervarmen. Krydr med salt.
3Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Dræn vandet fra, men gem det.
4Pil hvidløget, og skær det i tynde skiver. Sautér hvidløg i olivenolie i en stor sauterepande eller gryde, til det brunes lidt.
5Tilsæt spinat, og lad den falde sammen. Tilsæt ricotta og kogt pasta. Lad det hele varme kort op.
6Spæd op med en smule kogevand, og smag til med salt og masser af sort peber.
7Vend brud af laks i, og servér straks med masser af parmesan, citron skåret i både og evt. salat til.

Tip!

Du kan også bruge røget laks i stedet for stegt laks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet:10. august 2018

Opskrift:

Fotograf:AOP